Paistettua siikaa, valkosipulileipää ja kurkkukastiketta
- 4 siikafileetä
 - suolaa
 - korppujauhoissa
 - voita
 - leivät
 - 1 ruisreikäleipä
 - 2 valkosipulinkynttä
 - ½ dl oliiviöljyä
 - kastike
 - 2 dl jugurttia
 - 50 g kurkkua
 - 1 valkosipulinkynsi
 - ½ tl jeeraa
 - suolaa
 
Suolaa kalafileet kevyesti ja anna maustua tovi. Pyöräytä ne sitten korppujauhoissa ja paista voissa pannulla tai grillin parilatasolla.
Leivät
Murskaa valkosipuli mahdollisimman pieneksi hakkeeksi ja sekoita oliiviöljyn kanssa. Sivele valkosipuliöljyä ohuiden leipäviipaleiden päälle ja grillaa leivät molemmin puolin. Varo ettet polta leipiä.
Kastike
Kuori kurkku ja paloittele se niin, että se mahtuu tehosekoittimen kulhoon. Kuori valkosipulinkynsi ja pudota sekin kulhoon, samoin jeera ja hiukan suolaa. Vatkaa kunnes kurkku on aivan sileää ja lisää kastikkeeseen jugurtti. Tarjoa annos uusien perunoiden ja salaatin kanssa.

