13.9. Lohivartaat ja lämmin linssisalaatti

Lohivartaat

  • 700 g lohta
  • suolaa
  • tilkka öljyä
  • (sitruunamehua)

Paloittele kala 2-3 cm kokoisiksi kuutioiksi ja pujota varrastikkuun. Sivele varras kevyesti öljyllä. Mausta suolalla ja paahda grillissä mehevän kypsiksi.

Lämmin linssisalaatti

  • 2 dl punaisia linssejä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 pieni fenkoli
  • suolaa
  • pippuria
  • ruohosipulia
  • 4 dl kananlientä

Liota linssejä kylmässä vedessä 30 minuuttia. Kaada vesi pois, keitä ne kanaliemessä kypsiksi ja jäähdytä. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, fenkoli ja mausteet. Lisää lopuksi linssit. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa kuumien kalavartaiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja