12.11. Broilerinugetit ja yrttidippi

Broilerinugetit

  • 400 g broilerinfileetä
  • 2 dl maissilastuja (esim. Kellog’s)
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1 pnt korianteria
  • suolaa
  • paistamiseen rypsiöljyä

Leikkaa fileet pieniksi paloiksi 3 cm x 2 cm. Suolaa palat ja anna maustua hetki. Hienonna sillä välin korianteri ja pyörittele maustuneet palat siinä. Pyörittele ne sen jälkeen ensin vehnäjauhoissa, kananmunassa sekä lopuksi murskatuissa maissilastuissa. Paista pannulla runsaassa öljyssä muutama minuutti niin, että ne kypsyvät sisältä.

Yrttidippi

  • 1 pnt korianteria
  • 0,5 pnt basilikaa
  • 1-2 dl majoneesia
  • 1 rkl valkoista balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Hienonna yrtit ja sekoita kaikki raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella ja tarkista lopuksi maku. Anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile nugettien kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat