12–0 – Jukurit tarjosi vastustajalleen SM-liigakaudella tylytyksen

Maalikooste: SaiPa - Jukurit 5:24
Tästä näet perjantain SaiPa–Jukurit-ottelun maalit.

Jääkiekkoliigan piristysruiske Jukurit juhli aiemmin kaudella kukistamalla kuudesti KalPan savolaisväännöissä. Kuopiolaiset pystyivät sentään tiristämään mikkeliläisiltä kaksi pistettä. SaiPasta Jukurit teki tusinavastustajan pistein 12–0 neljällä voitollaan, kun Kisapuiston isännät antautuivat perjantainakin mikkeliläisille maalein 1–3.

Jukurien kotkalaismaalivahti Oskari Salminen torjui kaikki SaiPa-voitot. Perjantaina siihen tarvittiin vain kahdeksan torjuntaa.

– Oikeastaan vihaan tätä hallia. Sellainen kuva on aiemmilta kausilta jäänyt. Tänään pidimme SaiPan hyvin kurissa, Salminen totesi.

Kun Jukurit hävisi 20. marraskuuta Kouvolassa KooKoolle maalein 2–4, jäi joukkue kauden kymmenennessä vieraspelissään jo kuudennen kerran pisteettä. Lopuista 20 matkaottelusta Jukurit palasi ilman tuliaisia vain Hämeenlinnasta 11. tammikuuta ja Helsingistä 16. helmikuuta.

Jukurit kisaa runkosarjan voitosta tai kakkossijasta Tapparaa ja Ilvestä vastaan. Salmisella on Tapparan Christian Heljangon tavoin tilastokärjessä kahdeksan nollapeliä.

– Nollapelin menetys ei harmita ollenkaan. Kolme pistettä on kolme pistettä. On paljon puhuttu, että halutaan nousta sarjassa vielä ykköseksi tai kakkoseksi. Jos saisi vastustajan säälipleijareista (sijoilta 7–10), saisi heihin verrattuna ainakin lepoaikaa, Salminen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat