10 vinkkiä: Näin viettelet rakkaasi!

Cosmopolitan.com paljasti pieniä keinoja, joilla saat miehesi sukat pyörimään. Piristä suhdettasi näillä seksivinkeillä!

Cosmopolitan.com listasi kymmenen tapaa, joilla saat seksielämäänne uutta piristystä. Yllätä miehesi ja kokeile näitä eroottisia kikkoja mieheesi jo tänään!

Sukella hänen taskuihinsa

Kun mies vähiten sitä odottaa, kerro hänelle, että kaipaat vaihtelua. Työnnä kätesi hänen taskuunsa ja kosketa hänen penistään kankaan läpi, teeskennellen etsiväsi tarvitsemaasi kolikkoa. Kun hänellä alkaa seisoa, kuiskaa hänen korvaansa: "Onko taskussasi kolikkopötkö vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?"

Kosketa itseäsi… hänen peniksellään

Ravistele seksirutiinejanne painamalle hänen peniksensä vasten yllättäviä kohtia kehossasi. Kokeile näitä leikkisiä ideoita! Pidä hänen penistään sisäreittäsi vasten kiusoitellakseen hänet hulluuden partaalle, kosketa peniksen päätä rinnoillasi ja hiero sitä nännejäsi vasten. Tai tuo penis poskeasi vasten ja kuljeta se hitaasti huulillesi peittäen se märkiin suudelmiin.

Anna miehellesi hieronta

Anna miehellesi hieronta käyttämättä käsiäsi. Riisu partnerisi ennen kuin aloitat, mutta varmista, että hän pysyy lämpimänä. Pidä kätesi sivuilla tai selkäsi takana. Sivele hänen kehoaan (penistä lukuun ottamatta) kasvoillasi, hiuksillasi ja rinnoillasi. Kun hän on kokonaan rentoutunut, hiero rintojasi hänen penistään vasten ja ihaile hänen erektiotaan.

Syöttäkää toisianne sormin

Nauttikaa romanttisesta illallisesta ilman ruokailuvälineitä, jotta voitte syöttää toisianne. Ruuan laittamisessa toisen suuhun on jotain hyvin aistillista. Tällaisen aterian jälkeen voitte tarjota itsenne jälkiruuaksi!

Rakasta peppuasi

Katso itseäsi alasti kokovartalopeilistä viisi minuuttia päivittäin ja keskity siihen, mitä rakastat itsessäsi. Jos tämä tuntuu kiusalliselta, laittaudu tai kuivaa hiuksesi aamulla alasti peilin edessä. Kun totut ainutlaatuiseen muotoosi, saat lisää itsevarmuutta, joka leviää automaattisesti seksielämääsi ja tekee sinusta kaksi kertaa houkuttelevamman miehesi silmissä.

Hävyttömyyksiä kylpyammeessa

Ennen kuin pääsette kunnolla vauhtiin, ottakaa yhteinen kylpy. Ottakaa kynttilät ja pehmoiset pyyhkeet esiin, lisätkää sitten kylpyveteen kaksi tippaa patchouliöljyä, kolme tippaa santelipuuöljyä ja kolme tippaa laventeliöljyä. Patchouli ja santelipuu herättävät aistit ja laventeli rentouttaa. Tuoksujen ja lämpimän veden yhdistelmä virittävät kehonne ja mielenne tunnelmaan.

Pidä housut jalassa

Rohkaise miestäsi koskettamaan sinua, kun sinulla on yllä tiukat lempifarkkusi – äläkä anna hänen riisua niitä. Hänen kätensä liukuu helposti haaroihisi ja housujen materiaali välittää tuntemukset laajemmalle alueelle.

Huulet huulia vasten

Jakakaa intohimoinen kymmenen sekunnin suudelma joka ikinen päivä. Monet pariskunnat harrastavat seksiä, mutta lakkaavat antamasta kunnon suudelmia. Se on sääli, sillä suutelu on niin upea, intiimi asia. Joten mene moiskauttamaan hänelle suudelma saman tien. Tunnet heti itsesi intohimoiseksi – mikä euforinen olo!

Hotelliseksiä kotona

Koettakaa luoda poissa-kotoa-tunnelma omaan makuuhuoneeseenne. Ostakaa uudet, vahvasta kankaasta valmistetut lakanat ja investoikaa paksuihin, pörröisiin kylpytakkeihin, joissa voitte loikoilla.

Käytä ääntäsi

Vaikeroi, päästä ilmoille eläimellisiä ääniä tai huuda hänen nimeään – mitä ikinä haluatkin tehdä. Jos sinua nolostuttaa, ajattele tekeväsi partnerillesi palveluksen. Mitä enemmän ilmaiset nauttivasi, sitä enemmän saat hänet tuntemaan itsensä kaikkien aikojen oriksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja