1.4.2004 Kanaminestrone

Kanaminestronekeitto

Kanaminestrone (4 annosta)

  • 1 tlk valkopapuja tomaattikastikkeessa
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 1 purjosipuli
  • 4 tomaattia
  • 400 g kanasuikaleita
  • 200 g kypsennettyä spaghettia
  • 1 l kanalientä
  • 1 ruukku persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Ruskista kanasuikaleet kevyesti öljyssä. Suikaloi kesäkurpitsa, purjo ja punasipuli. Kuutioi tomaatit. Kuullota kasvissuikaleita hetken aikaa oliiviöljyssä, lisää pavut, tomaatit ja kanaliemi. Keitä n. 5 minuuttia. Lisää kanasuikaleet joukkoon ja keitä vielä hetki. Mausta keitto, lisää joukkoon pasta ja hienonnettu persilja. Tarjoile.

Resepti: Samuli Wirgentius/ Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat