Julkaistu 01.04.2004 09:00(Päivitetty 01.04.2004 13:21)
KanaminestronekeittoCopyright MTV Oy 2004
Kanaminestrone (4 annosta)
1 tlk valkopapuja tomaattikastikkeessa
1 kesäkurpitsa
1 punasipuli
1 purjosipuli
4 tomaattia
400 g kanasuikaleita
200 g kypsennettyä spaghettia
1 l kanalientä
1 ruukku persiljaa
suolaa ja pippuria
Ruskista kanasuikaleet kevyesti öljyssä. Suikaloi kesäkurpitsa, purjo ja punasipuli. Kuutioi tomaatit. Kuullota kasvissuikaleita hetken aikaa oliiviöljyssä, lisää pavut, tomaatit ja kanaliemi. Keitä n. 5 minuuttia. Lisää kanasuikaleet joukkoon ja keitä vielä hetki. Mausta keitto, lisää joukkoon pasta ja hienonnettu persilja. Tarjoile.