Pinjan ja Akun suhde lämpeni nopeasti Kolmiodraamassa – tästä asiasta tuli paineita: "Pieni ahdistus tuli…"

Aku näkee sirkustaiteilija-Pinjan lavalla – häkeltyy esityksestä: ”Olin ihan ihmeissäni” 0:58
Aku näki sirkustaiteilija-Pinjan lavalla – häkeltyi esityksestä: ”Olin ihan ihmeissäni”

Pinjalla ja Akulla klikkasi heti ensitreffeillä Kolmiodraama-sarjassa.

Tamperelainen Pinja on yksi pääsinkuista Kolmiodraama-sarjassa, joka tutustui kumppaniehdokkaisiin Nilsiin ja Akuun aluksi ainoastaan tekstiviestien välityksellä. Lopulta Pinja valitsi treffeille Akun, jonka kanssa juttu lähti heti luistamaan.

Pinja myöntää MTV Uutisten haastattelussa kiinnostuneensa Akusta nopeasti ensitreffien aikana.

– Tykkään jutella ihmisten kanssa, jotka ovat avoimia. Olen iloinen ja pirtsakka ihminen ja kiinnostun ihmisistä ihmisinä tosi nopeasti. Ehkä minulle konkretisoitui se tilanne, että nyt minulla on tällainen henkilö, johon pääsen tutustumaan ja siksi kiinnostuin. Meillä oli heti tosi helppoa, kun olimme samanlaisia ihmisiä alusta lähtien, Pinja kertoo.

Pian ensitreffien jälkeen Pinja ja Aku muuttivat saman katon alle asumaan. Pinja työskentelee sirkustaiteilijana, joten hän on kiertänyt maailmaa ja tottunut elämänsä aikana asumaan tuntemattomien ihmisten kanssa yhteisissä asunnoissa.

– Minun ei tarvinnut jännittää muuttoa. Ajattelin, että talo on iso ja voimme tehdä siellä omia asioita. Kun me saimme olla ensimmäistä kertaa kahdestaan ilman kameroita, niin meillä oli helppoa. Ei tarvinnut stressata ja pystyimme puhumaan tosi nopeasti avoimesti kaikesta.

Kolmiodraama-sarjassa on nähty, kuinka Pinjan ja Akun suhde lämpeni nopeasti, ja he viettivätkin ensimmäisen yönsä samassa sängyssä. Pinja myöntää kokeneensa paineita ensimmäisten päivien aikana.

– Pieni ahdistus tuli ihan alussa siitä, että osasi itse ymmärtää olla ottamatta niitä paineita. Vaikeinta oli myös se, millä tahdilla me menemme eteenpäin, ettei tule ulkopuolista painetta.

Pinja ja Aku tapasivat muut parit kuvausten aikana yhteisen illallisen merkeissä sarjan viidennessä jaksossa ja silloin heille selvisi, että heidän suhteensa on täysin eri tilanteessa kuin muiden. 

– Se oli jopa surullista, kun meillä oli niin helppoa olla kotona ja muilla oli paljon vaikeampaa, vaikka kaikki olivat tulleet etsimään rakkautta. Se oli myös herätys, ettei kenelläkään muulla mennyt näin kuin meillä.

Pinja on hurmannut rakkausrealityn katsojat ja hänelle on tullut paljon viestejä sekä läheiset ovat antaneet kehuja aitoudesta. Tällä hetkellä Pinja asuu edelleen Tampereella ja hänet pitää kiireisenä opiskelut.

– Valmistun pian kulttuurituottajaksi ja teen opparia parhaillaan. Minulla on ollut kevään aikana yrityskeikkoja ja olen pian menossa esiintymään kuukaudeksi laivalle Helsingin ja Tukholman välille. Nyt on tavoite olla Suomessa, mutta välillä tulee yksittäisiä keikkoja ulkomaille.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat