Olli Jokiselta hurja palopuhe uudella työpaikalla: "Sinut todennäköisesti potkitaan ulos"

Olli Jokinen on ottanut SHL-seura Timrå IK:n komentoonsa. Jokinen paaluttaa näkemyksiään väkevästi uuden joukkueensa edessä.

Mikkelin Jukureista Timrån peräsimeen hypänneen Jokisen ensimmäisestä työviikosta on julkaistu video, jossa suomalaiskäskijä kuvailee Timrån pukukopissa tiukkaan tyyliin, minkälaista peliä ruotsalaisjoukkue tulee uuden valmentajansa alaisuudessa toteuttamaan.

– Haluamme olla nopea joukkue, joka pelaa intensiivistä jääkiekkoa. Ette kuule minun sanovan, että hei, pelataan trapia. Minä vi***u vihaan sitä, Jokinen linjaa videolla pelaajille.

– Me emme anna vastustajien seisoskella maalin takana. Me pakotamme heidät pois sieltä. Jos haluamme pelata niin, se vaatii että jokainen jätkä on fyysisesti hyvässä kunnossa. 

Jokinen korostaa videolla myös harjoitusten vaativuutta. Timrån treeneissä ei ensi kaudella lasketa polvea jäähän, ellei kyseessä ole kaukalon laidalla pidettävä taktiikkapalaveri. 

– Jos lasket polvesi jäähän (kesken harjoitusten), sinut voidaan... sinut todennäköisesti potkitaan ulos harjoituksista, koska se kertoo minulle, että olet niin väsynyt, ettet voi harjoitella, Jokinen sanoo.

Jokisen Timrå-sopimus on kaksivuotinen. Hän valmensi Mikkelin Jukureita kolmen SM-liigakauden ajan.

Lue myös:

    Uusimmat