21.1.15. Tässä smoothiessa on paljon proteiinia. Kokeile reseptiä myös muilla hiutaleilla.
n. 2,5 dl/1 annos
- 1 appelsiini
- 1 dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
- 1 dl maitorahkaa
- 1 dl rasvatonta jogurttia
- 1 munan valkuainen
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 1/3 tl jauhettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
Päälle
- Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
Valmistusohje
Laita mikserin kannuun tai syvään mittakannuun kuoritta ja lohkottu appelsiini, hiutaleet sekä rahka, jogurtti, munan valkuainen ja mausteet.
Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella niin, että smoothiesta tulee tasaista. Kaada smoothie korkeaan laseihin tai mukiin. Ripottele pinnalle hiutaleita.
Nauti aamu-, väli- tai iltapalaksi.
VINKKI: Voit käyttää hiutaleiden tilalla ½ dl Myllyn Paras Kuidukas- tai Kauraleseitä.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka