Pastaa soija-kasviskastikkeella
Kasvispasta aloittaa viikon kevyesti. Soija antaa makua ja ihanat mausteet viimeistelevät.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g täysjyväpastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl jauhettua korianteria
- ripaus chiliä
- 2 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 dl soijarouhetta
- 1 paprika kuutioina
- 1 porkkana pieninä kuutioina tai raasteena
- suolaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl soija tai kookoskermaa
- ½ dl hienonnettua basilikaa tai korianteria
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Lämmitä korianteri, chili ja juustokumina öljyssä, lisää sipulit ja kuullota. Sekoita joukkoon soijarouhe, paprika ja porkkana. Kuullota kunnes kasvikset ovat lämmenneet.
Lisää suola sekä tomaattipyree ja kuullota kolme minuuttia. Sekoita kerma joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä viisi minuuttia.
Lisää kypsä pasta ja yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät