Makupari, joka ei petä – Harri Syrjänen vinkkaa keväisen herkkuruoan: "Mun lempparirisotto"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto 0:56 Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka helposti parsa-sitruunarisotto valmistuu.

Parsa ja sitruuna ovat kevääseen sopiva makupari. Testaa yhdistelmä tässä Harri Syrjäsen vinkkaamassa risottoreseptissä.

Pääsiäisruokia pohtiessa voi aloittaa kevään tällä herkullisella risotolla. MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tutun Harri Syrjäsen maukkaassa risotossa maistuu keväinen makupari: sitruuna ja parsa. Syrjänen on Instagram-seuraajilleen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään, eikä tämä risotto tarjoa poikkeusta valmistustapaan.

– Takuu kevään merkki – risotto primavera. Mun lempparirisotto ja tietysti [one] pottina. Nyt on viimeistään aika unohtaa talvi ja siirtyä kevään odotukseen, julistaa Syrjänen Instagram-julkaisussaan. 

f3106f4b-c006-471d-be76-bdd03a942c82
Näistä ainesosista valmistuu parsa-sitruunarisotto Harri Syrjäsen tyyliin.

Testaa myös:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.