Kinderkakku kruunaa pääsiäispöydän – testaa hittisuklaan inspiroimat helpot herkut
Mitä jälkiruokaa pääsiäispöytään? Testaa Kinder-suklaiden inspiroimat herkut!
Perinteiset Kinder-suklaamunat kuuluvat monen suomalaisen pääsiäisenviettoon. Tutuista suklaamunista sekä muista suklaatuotteista onkin jo vuosien varrella kehitelty monenlaisia leivonnaisia.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen ideoi muutama vuosi sitten helpon ja vastustamattoman Kinderkakun. Resepti nousi keväällä 2020 MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen isoksi hitiksi.
– Kinderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa, Kati vinkkasi.
Katso videolta, miten kakku valmistuu ja nappaa ohje: Kinderkakku – helppo suklaakakku, joka valmistuu nopeasti
Testaa myös nämä suositut ohjeet
Kinder-suklaa eri muodoissaan on inspiroinut reseptinikkareita myös muihin leivonnaisiin. Pääsiäisen jälkiruoan voi valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen, jos tekee esimerkiksi herkullista Kinder-jäätelöä.
Lisäksi suosikkisuklaata voi hyödyntää kekseihin tai näyttävään täytekakkuun. Testaa ohjeet:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti