Toyotalta puhuttava päätös Rovanperästä ja Ogierista – näin perustelee tallipomo Latvala

Tallipomo Jari-Matti Latvala ennakoi Toyotan mahdollisuuksia Kroatian MM-rallissa 2:24
Tallipomo Jari-Matti Latvala ennakoi Toyotan mahdollisuuksia Kroatian MM-rallissa.

Tallipomo Jari-Matti Latvala perusteli torstaina Toyotan ratkaisua ilmoittaa sekä Kalle Rovanperä että Sebastien Ogier toukokuun alussa ajettavaan Portugalin MM-ralliin.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Ogier ja Rovanperä ovat vuorotelleet vastuuta alkukauden aikana. Suomalaistähti otti sesongin avausvoittonsa Keniassa maaliskuun lopussa, ja tällä viikolla Kroatiassa on Ogierin vuoro palata rattiin. 

Seuraavassa osakilpailussa Portugalissa kaava kuitenkin muuttuu, sillä sekä Rovanperä että Ogier matkustaa paikalla. Toyota käyttää siellä neljää autoa, sillä myös koko kauden ajavat Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta ovat viivalla. 

– Valmistajien sarja on meille kuitenkin kaikista tärkein tänä vuonna. Haluamme ajaa valmistajien mestaruudesta. Se on siinä syynä, Jari-Matti Latvala perusteli ratkaisua MTV Urheilulle. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Rovanperä on voittanut Portugalissa kahtena edellisvuonna, Evans kaudella 2021 ja Ogier yhteensä peräti viidesti vuosina 2010-2017. 

– Laitetaan kortit siihen kiinni, että voisimme merkkimestaruuspuolella olla vahvoja, Latvala summasi.

Kroatian MM-ralli käynnistyy 1. erikoiskokeella perjantaina kello 9.28. MTV Urheilu seuraa tapahtumia hetki hetkeltä verkkosivuillaan.

Jari-Matti Latvala ennakoi pääkuvan videolla Toyotan mahdollisuuksia Kroatian MM-rallissa. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat