Onlyfansia tekevä Maajussi-Jani sai kysymyksen häpeästä – lataa takaisin: "Se, että olet aikuisviihteen tähti, ei tee susta huonompaa"

Maajussi-Jani kertoo, mitä hänelle kuuluu 1:34
Maajussi-Jani kertoo, miten suhteelle lopulta kävi.

Maajussi-Jani puhuu avoimesti Onlyfansista sosiaalisessa mediassa.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmasta tutuksi tullut Jani alkoi tuottaa Onlyfansiin aktiivisesti sisältöä viime syksynä. Hän kertoi lokakuussa MTV Uutisille avanneensa tilin jo syksyllä 2021 ja tehneensä sisältöä kaikessa hiljaisuudessa jonkin verran talvella vuonna 2022. 

– Suoranaista aikuisviihdettä siellä ei tietenkään ole. Enemmän siinä on ajatuksena se, että jos pystyn sitä kautta olemaan tukena sellaisillekin ihmisille, jotka eivät ole niin sinut seksuaalisuutensa kanssa. Olen homoseksuaali, niin siten ihmiset pystyvät toteuttamaan minun kauttani omaa seksuaalisuuttaan ja olemaan sinut itsensä kanssa, hän kommentoi MTV:lle viime syksynä.

Jani kertoo avoimesti Onlyfans-urastaan sosiaalisessa mediassa ja julkaisee toisinaan myös rohkeampia kuvia. Nyt Jani on saanut seuraajaltaan kysymyksen, että eikö häntä hävetä yhtään. Hän päätti avata asiaa laajemmin Instagram-tilillään.

Hän aloittaa kirjoituksen, ettei häntä hävetä tehdä aikuisille suunnattua viihdettä. 

Se on mulle enemmänkin elämäntapa. Johon mun perhe ja ystävät suhtautuvat yhtälailla kuin muuhunkin työhön, Jani kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Onlyfans on Janille toinen työ, ja hän haluaa edetä urallaan.

Eikä siinä ole mitään väärää, pahaa tai hävettävää. Mulle se on alusta jossa voin toteuttaa itseäni, olla läsnä muille ja toteuttaa luovuutta. Ja mä nautin siitä. 

Ja ei, ei se ole helppoa rahaa. Ja ei, tähän lähdetä helpon rahan perässä. Sitä se ei ole. Tästä pitää nauttia, olla kiinnostunut ja ennen kaikkea valmis niin henkisesti kuin fyysisesti.

Jani kirjoittaa, että alaan liittyy paljon ennakkoluuloja, vihaa ja häpeää.

Mulle alastomuus ja seksuaalisuus on yhtä normaali asia kuin se että kun on nälkä, sä syöt. Ravintoloissa kokit tekee ruokaa nälkäisille. Aikuisviihteessä tehdään videoita erilailla nälkäisille. 

Janille Onlyfans ei ollut vain hetken mielijohde, vaan hän oli miettinyt asiaa useamman vuoden ajan. 

Se että olet aikuisviihteen tähti, ei tee susta huonompaa. Moni aikanaan syyllisti mua, että hain julkisuuden tämän takia. Ei, tää juttu oli mulla jo kauan ennen sitä.

Jani kertoi Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman päätösjaksossa, että puolisoehdokas Mikan kanssa alkanut romanssi ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiinsa. Janin ja Mikan romanssi lopulta kaatui seksiongelmiin.

– Olen itse hirvittävän seksuaalinen. Se on tosi iso liima ihmissuhteissa, joka sitoo ihmisiä, Jani kertoi päätösjaksossa juontaja Vappu Pimiälle.  

Hänen mukaansa on todella tärkeää, että seksi toimii parisuhteessa. 

– Tarviin vähän sellaisen kumppanin, joka ottaa sitten, kun haluaa. 

Lue myös:

    Uusimmat