Mike Tyson palaa nyrkkeilykehään – ottelee kesällä uhmakasta Jake Paulia vastaan: "Aika pistää Iron Mike unille"

Entinen raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson ottelee kesällä Youtube-tähti ja nyrkkeilijä Jake Paulia vastaan.

Osapuolet ilmoittivat ottelusta sometileillään torstaina. Ottelu järjestetään Texasissa NFL-joukkue Dallas Cowboysin kotistadionilla, joka vetää sisäänsä parhaimmillaan 80 000 katsojaa.

– 2000-luvun suurin ottelu USA:n suurimmalla NFL-stadionilla.. Sinä et halua missata tätä ottelua, Jake Paul kirjoittaa X-tilillään.

– Minun tavoitteenani on tulla maailmanmestariksi ja nyt saan mahdollisuuden todistaa kykyni raskaansarjan parasta maailmanmestaria, maapallon pahinta miestä ja kaikkien aikojen vaarallisinta nyrkkeilijää vastaan. On aika pistää Iron Mike unille, Paul uhoaa.

Paul ja Tyson nousevat nyrkkeilykehään 20. heinäkuuta. Vielä ei ole varmaa, onko ottelu näytösottelu vai virallinen ammattilaisottelu.

57-vuotias Tyson lopetti ammattilaisuransa kesällä 2005, mutta hän otteli näytösottelussa Roy Jones Junioria vastaan vuonna 2020.

Youtubesta tuttu Paul, 27, on luonut viime vuosina ammattilaisuraa myös nyrkkeilykehässä. Toistaiseksi pitkälti vanhoja UFC-mestareita vastaan otellut Paul on voittanut kymmenestä ammattilaisottelustaan yhdeksän.

Ammattilaisuran toistaiseksi ainoa tappio tuli Tyson Furyn veljelle Tommy Furylle vuoden 2023 helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat