Mihin käytämme tietojasi

LYHYESTI

Käsittelemme digitaalisia palveluitamme ja verkkosivustojamme käyttävien ihmisten henkilötietoja luottamuksellisesti ja ainoastaan ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin, pääsääntöisesti seuraaviin:

  • Palvelut ja tuotteet: Tarjoamme asiakkaillemme digitaalisia tuotteita ja palveluita. Käyttäjätietojen avulla pystymme personoimaan palveluitamme ja suosittelemaan käyttäjiä mahdollisesti kiinnostavia sisältöjä.
  • Palvelukehitys: Kehitämme jatkuvasti palveluidemme käyttöliittymiä ja tarjolla olevia tuotteita. Sitä kautta pyrimme parantamaan palveluiden käyttökokemusta. Toteutamme kysely- ja kuluttajatutkimuksia sekä verkkoanalytiikkaan pohjautuvia raportteja päätöksenteon tueksi.
  • Tilaaminen ja asiakaspalvelu: Autamme käyttäjiä löytämään kiinnostavia sisältöjä, toimitamme käyttäjille heidän ostamiaan tuotteita ja tarjoamme henkilökohtaista asiakaspalvelua.
  • Digitaalinen mainonta: Osa sivustoistamme pyrkii esittämään käyttäjille heitä kiinnostavaa mainontaa. Mainonnan avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ilmaista verkkosisältöä ja kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

​​​​​​​ 

MIHIN TARKOITUKSEEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI? 

Tarjoamme asiakkaillemme digitaalisia kuluttajapalveluita ja verkkosivustoja kuten C More, mtv, Luukku.com, MTVuutiset.fi sekä salatutelamat.fi. Jotta pystymme tuottamaan palveluiden käyttäjille arvokasta sisältöä, hyödynnämme henkilötietoja muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Osa palveluistamme edellyttää rekisteröitymistä. Näin palveluidemme käyttö on mahdollista henkilökohtaisten käyttäjätunnusten avulla.
  • Kohdennamme digitaalista mainontaa perustuen verkkokäyttäytymiseen ja kirjautumisprofiileihin. Pyrimme kohdentamaan käyttäjillemme ainoastaan sellaista mainontaa, joka heitä kiinnostaa.
  • Osa verkkopalveluistamme voi suositella käyttäjille heitä todennäköisesti kiinnostavia sisältöjä.
  • Sivustojemme evästeet ja niitä vastaavat tekniikat mahdollistavat sivuston perustoiminnallisuudet, esimerkiksi sen, että selain muistaa kesken jääneet ohjelmat ja sen, millä tunnuksella käyttäjä on kirjautunut palveluun. Lue lisää evästekäytännöistä.
  • Emme tallenna luottokorttitietoja, vaan välitämme tiedot eteenpäin niiden turvalliseen käsittelyyn erikoistuneelle yritykselle.


VERKKOPALVELUIDEN TUNNISTAUTUMISTIEDOT

Palveluistamme C More, mtv ja Luukku.com edellyttävät salasanalla suojatun käyttäjätunnuksen luomista. Kirjautumalla palveluun käyttäjät pystyvät hallinnoimaan omia tietojaan, tilauksiaan ja suostumuksiaan. Tunnusten avulla myös monet hyödylliset ominaisuudet kuten suoratoistopalveluiden kesken jääneet ohjelmat ja suosikeiksi merkityt sisällöt pystytään yhdistämään oikeisiin käyttäjiin.


VERKKOPALVELUIDEN TILAUSTIEDOT

Asiakkaanamme voit tilata MTV:n digitaalisia tuotteita C More- ja Luukku.com -palveluiden kautta.


Tilaustietoja käytetään ensisijaisesti tilausten ja katseluoikeuksien hallintaan sekä tilauksiin liittyvien tositteiden kohdentamiseen (mm. tilausvahvistus ja peruutusvahvistus). Tilaustietojen avulla käyttäjille voidaan kohdentaa myös sähköistä suoramarkkinointia ja tilauksiin liittyvää asiakasviestintää. Käyttäjillä on halutessaan mahdollisuus kieltäytyä sähköisestä suoramarkkinoinnista.

 

Käyttäjät voivat itse tarkastella ja muuttaa tilaustietojaan palveluiden Omat tiedot -valikoista. Käytettävissä olevat maksutavat on kerrottu kunkin palvelun verkkosivulla:

 

TUTKIMUKSET JA KYSELYT

Pyrimme kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja saatamme satunnaisesti lähettää asiakkaille tuotteisiimme ja palveluihimme sekä niiden käyttöön liittyviä kyselytutkimuksia, kuten asiakastyytyväisyyskyselyitä ja muita asiakas- ja markkinatutkimuksia. Tähän liittyen tallanamme vastaajan nimen, yhteystiedot sekä vastauksen. Vastaajien henkilötietoja voidaan käsitellä kyselytutkimuksen tarkoituksen toteuttamisen lisäksi myös asiakastyytyväisyyden ja asiakassuhteen parantamiseen ja palveluidemme analysointiin ja kehittämiseen.

Järjestämme myös erilaisia arvontoja kyselytutkimusten yhteydessä. Niiden osalta noudatamme arpajaislainsäädäntöä. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan järjestämiseksi ja voittajien ilmoittamiseksi sekä muihin kilpailukohtaisten sääntöjen mukaisiin tarkoituksiin.

Mikäli olemme saaneet yhteystiedon esimerkiksi tapahtuman tai muun tilaisuuden yhteydessä, eikä kyse ole asiakkaastamme, pyydämme suostumuksen kyselytutkimusten lähettämiseen.

Kyselytutkimuksesta riippuen vastaajien henkilötiedot poistetaan tai anymisoidaan viimeistään kahden vuoden kuluessa sen kalanterivuoden päättymisestä, jonka aikana kyselytutkimus on suoritettu. Toimitamme pyynnöstä lisätietoja henkilötietojen säilytysajoista.

 

KOHDENNETTU MAINONTA VERKOSSA

Mainostajat ostavat mainostilaa verkkosivustoiltamme perustuen siihen, kuinka paljon käyttäjiä sivustoilla on ja minkälaiset ihmiset sivustoja käyttävät. Mainosten esittäminen käyttäjille ja mainonnan tehon mittaus perustuu usein kolmansien osapuolten, kuten mainostajien, mainosverkostojen sekä mittauspalveluiden toimintaan.

 

Kolmansien osapuolten kanssa käydyn yhteistyön avulla pystymme esittämään mainoksia perustuen käyttäjien tekemiin vierailuihin sivustoilla. Lisäksi voimme kohdentaa verkkomainontaa mainostajan medioiden käytön perusteella, esimerkiksi mainostajan verkkokaupassa vierailleille kuluttajille. Emme jaa mainonnan yhteistyökumppaneille käyttäjän henkilötietoja. 

 

Mainonnan yhteistyökumppanit eivät saa kerätä tietoa verkkosivustoistamme ja niiden käyttäjistä ilman MTV:n tai sivuston käyttäjän erillistä suostumusta. Mainonnan yhteistyökumppanit käyttävät yleensä evästeitä kampanjansa mainosnäyttöjen ja tavoittavuuden mittaamiseen, mutta tällöinkään kampanjasta kerättyä tietoa ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille tai yhdistää muihin tietoihin.

 

MUUT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Lue lisää käyttötarkoituksista erillisistä tietosuojakäytännöistämme sekä täältä.

Me MTV Oy:ssä olemme sitoutuneet noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä ja käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti. 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja