Lue ainakin tämä

Meille on tärkeää kyetä antamaan mahdollisimman selkeät tiedot käyttäjillemme siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja palveluidemme käytöstä johdettuja tietoja. Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat avainsanoja. Tällä sivustolla selvitämme mitä tietoja keräämme, mihin käytämme keräämiämme tietoja, miten käsittelemme tietoja ja mitkä ovat EU:n henkilötietoja koskevan lainsäädännön mukaan sinun oikeutesi kuluttajana. Jaamme keräämämme tiedon kahteen kategoriaan: henkilötiedot ja palvelunkäytöstä johdetut tiedot. 


​​​​​​​

HENKILÖTIEDOT

Kun kirjaudut palveluidemme käyttäjäksi, pyydämme palvelutyypistä riippuen sinulta tiettyjä henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tietoja kerätään voidaksemme tunnistaa sinut palvelussa, voidaksemme palvella sinua paremmin asiakkaana ja kyetäksemme tarjoamaan sinulle relevantimpaa sisältöä. Listaukset keräämistämme henkilötiedoista löydät palvelukohtaisine erittelyineen osiosta Mitä tietoja keräämme.


TIEDOT PALVELUNKÄYTÖSTÄ

Keräämme käytöstä johdettua dataa voidaksemme paremmin palvella sinua käyttäjänä. Palvelunkäytöstä johdettuihin tietoihin kuuluvat muun muassa selaintiedot, tilaustiedot, evästeiden keräämä data ja käytön aloittamis- ja lopettamisajankohdat. Tarkemmat erittelyt voit lukea osiosta Mitä tietoja keräämme. Keräämme tietoa palvelunkäytöstä ymmärtääksemme palvelun käyttäjiä ja heidän tarpeitaan. Pyrimme tietojen avulla parantamaan käyttökokemusta ja tarjoamaan lisäarvoa palvelun käyttäjille ja mainosasiakkaillemme. Lue lisää osioista Miten tietoja käsitellään ja Mihin tietoja käytetään.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja