Enkelin jälkiruokaherkku
Julkaistu
Ennen kuin joka kodissa oli pakastin, eli ennen kuin jäätelöstä tuli tavallinen jälkiruoka, tämä kermaunelma – kermaa, kakunmuruja ja marjoja tuutissa – oli tavallinen jälkiruoka.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl kuohukermaa
- 2 vaniljapikkuleipää
- ½ tl vaniljasokeria
- 5 rkl puolukkasurvosta tai puolukkahilloa
- 1 dl punaviinimarjoja
- 1 dl mustikoita
Valmistusohje
1. Murskaa pikkuleivät muruiksi morttelissa.
2. Vatkaa kerma, lisää pikkuleivänmurut, vaniljasokeri ja puolukat.
3. Jaa seos neljään korkeaan lasiin, koristele marjoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa