Uskomattoman helppo tapa perata mansikat – tätä on pakko kokeilla!

mansikoita
Mansikoiden perkaaminen helpottuu, kun avuksi ottaa pillin.

Mansikat maistuvat suomalaisille kesäisin, mutta niiden perkaaminen etenkin suurissa määrissä voi aiheuttaa päänvaivaa. Katso videolta, kuinka mansikoiden perkaaminen helpottuu!

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että niinkin arkisesta asiasta kuin pillistä voi olla apua mansikoiden perkaamisessa? Painamalla pillin mansikan läpi niiden kantojen poistaminen helpottuu, ja sormet pysyvät puhtaampina kuin perinteistä perkuutekniikkaa käytettäessä.

Pilliniksin idea on se, että pilli painetaan koko mansikan läpi, marjan kärjestä aloittaen. Kun pilli osuu mansikan kantaan, se lähtee siististi irti mansikasta. Niksi jättää mansikat niin siisteiksi, että ne sopivat oivallisesti käytettäväksi näyttävämpiinkin jälkiruokiin perkaamisen jälkeen.

Katso videolta, kuinka mansikoiden perkaaminen onnistuu helposti pillin avulla!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.