Turisti tilasi paninin mukaansa Italiassa, mutta laatikon sisältö tuotti karvaan pettymyksen – maksaisitko tästä seitsemän euroa?

Turisti tilasi paninin mukaansa Italiassa, mutta koki karvaan pettymyksen 2:15 Turisti tilasi paninin mukaansa Italiassa, mutta koki karvaan pettymyksen
Tällaisen paninin Emily tilasi mukaansa ravintolasta Napolissa Italiassa.

Nainen pettyi tilaamaansa voileipään Italiassa.

Kanadasta kotoisin oleva Emily McDonald, 23, oli lomamatkalla yliopistoseurueensa kanssa Napolissa Italiassa. Toronton yliopistossa maisteriopintoja suorittava Emily oli pitkän päivän päätteeksi tilannut mukaansa syötävää paikallisesta ravintolasta.

– Olimme kävelleet pitkän päivän Vesuviuksella ja tutustuneet Pompejiin. Palasimme rättiväsyneinä ja nälkäisinä takaisin, Emily kertoo.

Ruokapaikaksi valikoitui läheltä löytyvä ravintola, joka oli vielä auki.

– Se oli söpö ja näytti ihan tavalliselta noutoruokaravintolalta. Henkilökunta ei puhunut englantia ja ruokalistaa ei ollut päivitetty. Siellä kuitenkin tuoksui herkulliselta. Ruoka näytti edulliselta ja maukkaalta, Emily kertoo.

Emily on vegetaristi, mikä aiheutti hiukan vaikeuksia. Lopulta sopivan kuuloinen ja edullinen vaihtoehto kuitenkin löytyi. Emily tilasi itselleen seitsemän euroa maksavan kasvispaninin.

Hotellilla odotti pettymys

 Emily ei jäänyt odottamaan voileipäänsä vaan lähti ennen muuta ryhmää majapaikalle vessaan.

– Kun muut palasivat ruokamme kanssa, yksi tovereistani kysyi, olinko tilannut mitään. Hän oli napannut voileipälaatikkoni ja se oli tuntunut hänestä kovin kevyeltä. Silloin meille selvisi, millaisen paninin olin tilannut, Emily kertoo. 

Panini oli yhdellä haukulla suuhun mahtuva palanen. Kahden pikkuisen leipäviipaleen välissä oli vain hiukan juustoa, ei muuta täytettä. Ilmeisesti leipään olisi kuulunut myös vihreitä oliiveja ja porkkanaa.

– Ystäväni kysyivät, aionko oikeasti syödä sen, Emily kertoo.

Nälkäinen ja väsynyt Emily kertoo saaneensa hermoromahduksen. Tilanteesta kimpaantuneena hän kuvasi TikTokiinsa ravintolaa ja pikkuista voileipää haukkuvan videon. Voit katsoa sen yllä olevalta videolta.

Emily palasi ravintolaan

Hetken rauhoituttuaan edelleen nälkäinen Emily päätti palata rikospaikalle pikkuisen panininsa kanssa. 

– Olimme aika hysteerisessä mielentilassa palatessamme ravintolaan voileipäni kanssa. Päätin kuvata henkilökunnan reaktiot huvin vuoksi, Emily kertoo.

Ravintolan henkilökunta kertoi Emilylle, ettei paninissa tai sen koossa ollut mitään outoa. 

– Kummastelin sen kokoa suhteessa sen hintaan, Emily kertoo. 

Italialaisen ravintolahenkilökunnan ja Emilyn välillä oli kommunikointia hankaloittava kielimuuri.

– Lopulta he saivat kerrottua, että pikkuinen panini on heidän ruokalistassaan, ja että he ovat Michelin-tähden ravintola. Se tietysti selittäisi koon ja hinnan, Emily paljastaa.

Miten tilanne lopulta raukesi? Miten ravintola hyvitti Emilylle? Voit katsoa sen Emilyn kuvaamalta videolta jutun alusta.

Lähteet: Kameraone ja @emilydrewmcdonald/TikTok

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.