Tuottaako mangon pilkkominen tuskaa? Helpolla kikalla onnistut

Makea ja raikas mango on ihanan makuinen, mutta viheliäs kuorittava.
Mangon suuri kivi tekee hedelmän pilkkomisesta hankalaa ja sen kuoretkin ovat usein erittäin tiukasti kiinni. Alla olevalla videolla onkin erittäin näppärä vinkki siihen, miten saat siistejä, kuorettomia mangokuutioita nopeasti ja helposti.
Muista, että kikka toimii vain kypsään mangoon. Kypsän mangon tunnistat siitä, että se tuoksuu makealta ja sormella painaessa se antaa hieman periksi. Raaka mango kypsyy parhaiten huoneenlämmössä muovipussissa.
Katso videolta, kuinka helposti voit leikata siistejä mangokuutioita!
LUE MYÖS:
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Koko Suomi leipoo: Juustoinen siemennäkkäri ja mausteiset parmesaanipikkuleivät
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka