Tuottaako mangon pilkkominen tuskaa? Helpolla kikalla onnistut
Makea ja raikas mango on ihanan makuinen, mutta viheliäs kuorittava.
Mangon suuri kivi tekee hedelmän pilkkomisesta hankalaa ja sen kuoretkin ovat usein erittäin tiukasti kiinni. Alla olevalla videolla onkin erittäin näppärä vinkki siihen, miten saat siistejä, kuorettomia mangokuutioita nopeasti ja helposti.
Muista, että kikka toimii vain kypsään mangoon. Kypsän mangon tunnistat siitä, että se tuoksuu makealta ja sormella painaessa se antaa hieman periksi. Raaka mango kypsyy parhaiten huoneenlämmössä muovipussissa.
Katso videolta, kuinka helposti voit leikata siistejä mangokuutioita!
LUE MYÖS:
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan