Tuottaako mangon pilkkominen tuskaa? Helpolla kikalla onnistut

mango
Mangon kuorimiseen ja pilkkomiseen on yllättävän helppo kikka. SHUTTERSTOCK

Makea ja raikas mango on ihanan makuinen, mutta viheliäs kuorittava.

Mangon suuri kivi tekee hedelmän pilkkomisesta hankalaa ja sen kuoretkin ovat usein erittäin tiukasti kiinni. Alla olevalla videolla onkin erittäin näppärä vinkki siihen, miten saat siistejä, kuorettomia mangokuutioita nopeasti ja helposti.

Muista, että kikka toimii vain kypsään mangoon. Kypsän mangon tunnistat siitä, että se tuoksuu makealta ja sormella painaessa se antaa hieman periksi. Raaka mango kypsyy parhaiten huoneenlämmössä muovipussissa.

Katso videolta, kuinka helposti voit leikata siistejä mangokuutioita!

LUE MYÖS:

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.