Tuottaako mangon pilkkominen tuskaa? Helpolla kikalla onnistut
Makea ja raikas mango on ihanan makuinen, mutta viheliäs kuorittava.
Mangon suuri kivi tekee hedelmän pilkkomisesta hankalaa ja sen kuoretkin ovat usein erittäin tiukasti kiinni. Alla olevalla videolla onkin erittäin näppärä vinkki siihen, miten saat siistejä, kuorettomia mangokuutioita nopeasti ja helposti.
Muista, että kikka toimii vain kypsään mangoon. Kypsän mangon tunnistat siitä, että se tuoksuu makealta ja sormella painaessa se antaa hieman periksi. Raaka mango kypsyy parhaiten huoneenlämmössä muovipussissa.
Katso videolta, kuinka helposti voit leikata siistejä mangokuutioita!
LUE MYÖS:
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite