Kukapa olisikaan parempi henkilö jakamaan krapulavinkkejä kuin rankkaa ja herkullista elämää viettävä huippukokki?
Ruokasivusto The Daily Meal pyysi tunnetuilta amerikkalaisilta kokeilta heidän parhaat krapulareseptinsä. Yksi resepti nousi selvästi ylitse muiden: keittiömestari Richard Garcian pekonivodka.
– Mikä tahansa ateria toimii, jos siinä on possua, vihanneksia ja alkoholia. Pekonivodka todella käynnistää krapulapäivän, kommentoi keittiömestari Richard Garcia omaa, puistatusta herättävää reseptiään.
Bostonin 606 Gongress -ravintolan keittiömestari Richard Garcia suosittelee parantamaan krapulan tällä "herkulla":
Vodkapekonisekoitus
n. 6 annosta
n. 500 g pekonia
1 litra vodkaa
Bloody Mary -sekoitus
2,5 tl suolaa
2,5, tl mustapippuria
0,5 dl Tabasco-kastiketta
0,5 dl Worcestershire-kastiketta
1,2 dl sitruunamehua
1 litra tomaattimehua
Sekoita kulhossa kaikki ainekset ja anna jäähtyä jääkaapissa.
