Teresa Välimäen pääsiäismenu: Katso parhaat reseptit!
Julkaistu
Kaipaatko ideoita pääsiäisaterialle? Kokeile Teresa Välimäen herkullisia pääsiäisreseptejä!
Huomenta Suomessa vieraillut Teresa Välimäki loihti täydellisen pääsiäisaterian, jonka aloittaa keväinen yhdistelmä parsaa, kylmäsavulohta ja kananmunaa.
Pääsiäispöydän kruunaa perinteisen lampaan sijasta tarjottava karitsan ulkofilee.
Jälkiruoaksi sopii täydellinen yhdistelmä mascarponevaahtoa, marjoja ja passion-sitruunakastiketta.
Katso resepti: Mascarponevaahto, marjoja ja passion-sitruunakastiketta
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan