9:19

Tässä ruokakaupassa perheen pienimmät huomioidaan suloisella tavalla – K-Supermarketin tempaus ihastuttaa: ”Kyllä meni hymy korviin”

Miten 4-vuotias toimii ruokakaupassa? Katso hauska video.

K-kauppiaan idea entistä jouhevammasta kauppareissusta nostaa hymyn niin pienten kuin vähän isompienkin asiakkaiden huulille. 

Ruokakaupassa asioimisen ei tarvitse olla jokapäiväistä puurtamista, vaan tavallista kaupassakäyntiä voi helpottaa pienillä teoilla. Tämä on huomattu ainakin Jyväskylän Kuokkalassa sijaitsevassa K-Supermarketissa, jossa kauppias on päättänyt ilahduttaa perheen pienimpiä asiakkaita hauskoilla menopeleillä – potkumopoilla.

Yksi menopeleistä ilahtuneista asiakkaista on Minnie Koskenoja, joka julkaisi kuvan potkumopoista Facebookissa hyväntuulisen viestin kera.

– Kyllä meni hymy korviin Kuokkalan K-Marketissa, Koskenoja kirjoittaa.

"Pitäkää jonnet ajohalunne kurissa"

Sosiaalisessa mediassa jaettu kuva esittää kahta menopeliä potkumopojen käytöstä kertovien sääntöjen vieressä. Kyltti muistuttaa potkumopojen olevan suunnattu perheen pienempien käyttöön kauppareissun ajaksi.

– Hurjastelu ja törmäily kielletty! Niistä seuraa ajokortin menetys. Ajokortin voi myöntää takaisin vain kauppias, kyltissä muistutetaan.

Sen lisäksi, että kyltissä muistutetaan käyttäjiä pitämään mopot sisätiloissa, se antaa varoituksen myös hieman isommille käyttäjille.  

– Pitäkää jonnet ajohalunne kurissa. Teidän kurvailuista seurauksena on ikuinen ES kielto, kyltissä muistutetaan.  

Idea on selvästi otettu hyvin vastaan, sillä Koskenojan jakama kuva on kerännyt lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja