Tässä ovat Fazerin syksyn uutuuskarkit ja -suklaat! Mukana muun muassa "hartaasti toivottu suklaalevy" sekä yllätys Turkinpippuri-faneille

1:32 Huikea kokoelma! Suvi on kerännyt vanhoja karkkipakkauksia jo kymmenisen vuotta

Makeisvalmistaja Fazer paljastaa karkki- ja suklaauutuutensa syksylle 2020. 

Videolla: Suomalainen Suvi on kerännyt vanhoja karkkipakkauksia jo kymmenisen vuotta - katso huikea kokoelma!

Suomen tunnetuin makeistehdas Fazer lanseeraa syksylle 2020 jälleen kasan uutuustuotteita. Fazer paljastaa uuden uutuusboksinsa sisällön uutiskirjeessään. 

– Uutuusboksiin on pakattu tämän syksyn makuelämyksiä, jotka tulevat kauppoihin syksyn aikana. Syksyn suklaauutuuksien joukosta löytyy muun muassa kauan ja hartaasti toivottu valkosuklaalevy, Fazerin Sinisen maku appelsiinikrokantti ja rouskuvan makea patukka Karl Fazer Crunchy, makeisyrityksen uutiskirjeessä kerrotaan.

Karl Fazer Valkoinen suklaa 131 g -levy on kaupoissa syyskuusta alkaen. Samalla Sinisen ja valkoisen yhdistelmä Karl Fazer Valkoinen & Maitosuklaa -levy muuttuu myös 131 gramman kokoon.

Sokeritonta salmiakkia ja uutuus Turkinpippuri-faneille

Karl Fazer Crunchy -patukka yhdistelee suolaisia rakeita, nougatia ja maitosuklaata. Karkkipussien kategoriaan tuodaan uusi Remix Galaxy -pussi. Tyrkisk Peber- eli Turkinpippuri-karkkien ystäville on sen sijaan luvassa uusia lakusuklaapalloja. Fazer Lakritsi Chocolate Tyrkisk Peber yhdistelee salmiakkitomua, suklaata sekä salmiakkilakritsia.

Domino Mini -tuotesarjassa puolestaan maistuu tällä kertaa banaanisuklaa.

Salmiakin ystäville on luvassa sokeriton ja vegaaninen uutuus askin muodossa: Fazer Salmiakki Vadelma-sitruuna. Samalla suomalaiset salmiakkiklassikot, myös vegaaniset Fazer Salmiakki ja Super Salmiakki, saavat uuden ilmeen.

Lisäksi tutuista karkkisekoituksista on luvassa uudet perhepakkauskoot. Isoissa 750-800 gramman rasioissa myydään jatkossa Remix Mad Fruit Mix box, Ässä Mix sekä Frutti Original box.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja