Suomalaisten suosikkijuomia valmistetaan hurjalla tahdilla – tehtaalla täytetään jopa 720 pulloa minuutissa

vesi,-sitruuna,-treeni
Kivennäisvedet ovat suomalaisten suosikkeja etenkin kesähelteillä. Shutterstock

Hartwallin tehtaalla juomia pullotetaan satojen pullojen minuuttivauhdilla.

Makuja.fi vieraili Hartwallin tehtaalla Lahdessa tutustumassa siihen, millaisen prosessin juomat käyvät läpi ennen pulloon päätymistä. Selvisi, että nykyaikaisella juomatehtaalla pulloja pystytään tänä päivänä täyttämään huikealla tahdilla.

Hartwallin tehtaalla eri päivinä pullotetaan eri juomia. Toimituksen vieraillessa tehtaalla pullotettiin kivennäisvettä, joka päätyy lukuisien vaiheiden päätteeksi siihen tuttuun pulloon, jossa tuotetta on mahdollista ostaa kaupoista, kahviloista ja kioskeista ympäri Suomea. Tehtaalla koneiden läpi kulkee parhaimmillaan peräti 720 pulloa minuutissa.

Katso videolta, millaisen matkan tuttu kivennäisvesi kulkee tehtaalla päätyäkseen tuttuun pulloon!

1:19

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja