Suomalaisten suosikkijuomia valmistetaan hurjalla tahdilla – tehtaalla täytetään jopa 720 pulloa minuutissa
Hartwallin tehtaalla juomia pullotetaan satojen pullojen minuuttivauhdilla.
Makuja.fi vieraili Hartwallin tehtaalla Lahdessa tutustumassa siihen, millaisen prosessin juomat käyvät läpi ennen pulloon päätymistä. Selvisi, että nykyaikaisella juomatehtaalla pulloja pystytään tänä päivänä täyttämään huikealla tahdilla.
Hartwallin tehtaalla eri päivinä pullotetaan eri juomia. Toimituksen vieraillessa tehtaalla pullotettiin kivennäisvettä, joka päätyy lukuisien vaiheiden päätteeksi siihen tuttuun pulloon, jossa tuotetta on mahdollista ostaa kaupoista, kahviloista ja kioskeista ympäri Suomea. Tehtaalla koneiden läpi kulkee parhaimmillaan peräti 720 pulloa minuutissa.
Katso videolta, millaisen matkan tuttu kivennäisvesi kulkee tehtaalla päätyäkseen tuttuun pulloon!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan