Sapettaako kivikova jäätelö? Näin saat täydellisiä jäätelöpalloja suoraan pakastimesta

Suoraan pakastimesta otettu jäätelö on usein turhan kovaa annosteltavaksi. Shutterstock

Nerokas kikka takaa sen, että jääkylmästäkin jäätelöstä on helppo muotoilla jäätelökauhalla täydellisiä palloja!

Jäätelö on hellesään ykkösherkku, mutta jäätelöpalloja on turha yrittää kauhoa ennen kuin jäätelö on saanut sulaa hetken huoneenlämmössä. Katso videolta, kuinka jäätelöä voi kauhoa vaivatta, vaikka se olisi juuri nostettu ulos pakastimesta.

Jotta juuri pakastimesta otettu jäätelö olisi helppo kauhoa, tarvitaan avuksi kuumaa vettä ja pieni keittiöveitsi. Veitsi kastetaan tuttuun tapaan kuumaan veteen ja sillä viilletään jäätelön pintaan muutaman sentin syvyinen ja levyinen ristikkokuvio. Tämän jälkeen kuumaan veteen kastettu jäätelökauha soljuu jääkylmän jäätelön läpi.

Katso videolta, kuinka vinkki toteutetaan!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja