Mainos

Ruotsalainen Mattias yrittää hauskalla tempauksellaan ansaita ilmaisia pullia – päivitys levinnyt nopeasti jo Suomeenkin!

Ruotsalaisella Mattiaksella on kova tavoite. Nuorukainen tavoittele somemenestyksellä ilmaisia pullia.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten herkulliset korvapuustit valmistuvat.

Ruotsalaisen Mattias Kylemarkin  päivitys on levinnyt hurjaa vauhtia jo suomalaistenkin Facebook-käyttäjien tietoisuuteen. Kylemarkin tavoite julkaisun leviämiselle ei kuitenkaan ole järin syvällinen.

Nuorukainen keksi yrittää somemenestyksen avulla havitella itselleen ilmaisia, Suomessakin myytäviä Pågenin pikkuisia Gifflar-korvapuusteja. Kenties yllättäenkin Pågen lähti mukaan Kylemarkin hassuun ideaan.

"Jos julkaisen tämän keskustelun..."

Kylemarkin julkaisi kuvakaappauksen Pågenin kanssa käymästään keskustelusta. "Auttakaa minua saamaan kolme pussillista Gifflareita", Mattias rukoilee saatetekstissä itkuhymiön kera.

"Jos julkaisen tämän keskustelun, ja saan 100 000 tykkäystä, 50 000 kommentia ja 25 000 jakoa, saisinko 3 pussillista Gifflareita ilmaiseksi?" Mattia kysyi kuvakaappauksen mukaan Pågen Gifflarilta Facebookin kautta.

"Hei Mattias! Ehdottomasti, jos saat 100 000 tykkäystä, 50 000 kommenttia ja 25 000 jakoa, saat kolme pussia Gifflareita", Kylemarkille vastattiin yrityksestä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällä hetkellä Kylemarkin päivityksellä on yli 72 000 tykkäystä, reilut 17 000 jakoa sekä yli 33 000 kommenttia.

Päivitys on tehty vasta vajaa vuorokausi sitten, joten on hyvinkin todennäköistä, että ruotsalaisnuorukainen ansaitsee tempauksellaan ilmaiset kahvileipänsä! Yrittämisen puutteesta se ei ainakaan jää kiinni.

Lähde: Facebook

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja