Ravintola Kaskis julkaisi avoimen anteeksipyynnön – lahjoittavat 700 euroa vesien suojeluun
Ravintola Kaskis aiheutti kohua tarjoilemalla uhanalaiseksi luokitellun kalan mätiä listoillaan ja pahoittelee nyt erehdystään julkisella anteeksipyynnöllä.
YLE uutisoi tänään turkulaisen ravintolan tarjoilleen asiakkailleen uhanalaisen kalan mätiä. Aiheesta syntyi kohu ja ravintolalle on satanut negatiivista palautetta. Kaskis on jo ehtinyt pahoitella kertaalleen tapahtunutta.
Nyt ravintolan edustajat Erik Mansikka, Simo Raisio ja Topi Pekkanen ovat julkaisseet yhdessä avoimen tiedotteen, jossa he pyytävät anteeksi virhettään.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Otamme täyden vastuun virheestä, joka syntyi kun emme tarkistaneet käyttämämme raaka-aineen eettisyyttä, ravintoloitsijat aloittavat.
Virheen oikaisemiseksi Kaskiksen edustajat kertovat lahjoittavansa kyseisellä mätierällä saadun myynnin Suomen Luonnonsuojeluliiton vesien suojeluun. Summa on 700 euroa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti