Ostitko jauhelihaa Lidlistä? Erä vedetään myynnistä – näytteistä löydetty salmonellaa!

jauhelihaLIDL
Lidl vetää myynnistä jauhelihaa salmonellan vuoksi. Lidl

Lidl kehottaa jauhelihaa pakastaneita tarkistamaan päiväyksen jauhelihaerästä löydetyn salmonellan vuoksi. 

Lidl vetää takaisin erän Bergmann-merkin naudan jauhelihaa, josta on valvontanäytteissä löydetty salmonellaa. Tuote on ollut myynnissä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä viikoilla 2 ja 3. Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä oli 15.1.2019 ja erätunniste 1901520.

Lidl pyytää kyseistä jauhelihaa ostaneita ja tuotteen pakastaneita asiakkaitaan palauttamaan kyseisen erän tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen ja tartuntoja ehkäisee myös hyvä keittiöhygienia: lihan ja kasvisten käsittelyssä työvälineet on hyvä pitää erillään ja kädet pestä siirryttäessä työvaiheesta toiseen.

Tuote: Bergmann naudan jauheliha 10%
Pakkauskoko: 1 kg
Viimeinen käyttöpäivä: 15.1.2019
Erätunniste: 1901520

Lähde: Lidl

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.