Ostitko jauhelihaa Lidlistä? Erä vedetään myynnistä – näytteistä löydetty salmonellaa!
Lidl kehottaa jauhelihaa pakastaneita tarkistamaan päiväyksen jauhelihaerästä löydetyn salmonellan vuoksi.
Lidl vetää takaisin erän Bergmann-merkin naudan jauhelihaa, josta on valvontanäytteissä löydetty salmonellaa. Tuote on ollut myynnissä kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä viikoilla 2 ja 3. Takaisinveto koskee erää, jonka viimeinen käyttöpäivä oli 15.1.2019 ja erätunniste 1901520.
Lidl pyytää kyseistä jauhelihaa ostaneita ja tuotteen pakastaneita asiakkaitaan palauttamaan kyseisen erän tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.
Salmonella tuhoutuu kuumennettaessa 70 asteeseen ja tartuntoja ehkäisee myös hyvä keittiöhygienia: lihan ja kasvisten käsittelyssä työvälineet on hyvä pitää erillään ja kädet pestä siirryttäessä työvaiheesta toiseen.
Tuote: Bergmann naudan jauheliha 10%
Pakkauskoko: 1 kg
Viimeinen käyttöpäivä: 15.1.2019
Erätunniste: 1901520
Lähde: Lidl
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta