Onko tämä kuvottavinta, mitä voit lisätä kahviisi? Twitterissä järkytyttiin miehen tunnustuksesta

majoneesiakahvissa
Kuvituskuva Shutterstock. Shutterstock, Twitter

Twitter-kommentoija suosittelee juomaan kahvin mieluummin mustana.

Kuvittele, että heräät väsyneenä aamulla ja kaipaat suunnattomasti kahvia. Laitat kahvinkeittimen valumaan, ja avaat jääkaapin ottaaksesi paljon kaipaamasi kahvimaidon esille. Kahvimaito on kuitenkin loppunut.

Maitoa kahviinsa kaipaavilla epätoivo saattaa olla suuri, joten jääkaapin perähyllytkin tulee kahteen kertaan tarkastettua, ettei sieltä vain löytyisi mitään maidon tilalle sopivaa.

Pahinta, mitä kahviin on lisätty, taitaa kuitenkin olla tässä: CSN Philadelphian, amerikkalaisen urheilusivuston toimittaja Jim Salisbury tunnustaa Twitterissä laittaneensa kahviinsa majoneesia.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Salisbury tunnusti järkyttävän maidon ja kerman korvikkeen toisen Twitter-käyttäjän julkaisussa. Twitter-käyttäjä kysyi, voiko tuttuun amerikkalaiseen mac & cheese-ruokaan eli juustomakaroniin käyttää maidon sijaan raejuustoa, sillä mieheltä oli päässyt loppumaan maito. Vastaukseksi tuli selvällä enemmistöllä ei.

Salisburyn tunnustukselle Twitter ei kuitenkaan ollut valmis, ja julkaisu keräsikin suuren määrän järkyttyneiden käyttäjien kommentteja ja meemejä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs käyttäjä kirjoittaa pitävänsä majoneesista, mutta pitävänsä kahvin ja majoneesin yhdistelmää täysin loukkaavana. Toinen käyttäjä käskee Salisburya miehistymään ja juomaan kahvinsa mustana, ja kolmas käyttäjä kommentoi, että majoneesin laittaminen kahviin on paha, mutta siitä kertominen on entistä pahempaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi käyttäjä jakoi meemin, jossa sanotaan: oksensin juuri hiukan suuhuni.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Järkyttävässä yhdistelmässä pahinta on ehkä se, ettei majoneesi edes ole maitotuote. Majoneesi nimittäin tehdään kananmunista ja öljystä. Osuessaan kuumaan juomaan kananmuna todennäköisesti juoksettuu, ja öljy saattaa erkaantua siitä.

Lähteet: Huffington Post, Twitter

 ***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja