Näin banaani kannattaa syödä – kokeile vaikka!
Banaanin syöminen sellaisenaan on tylsää. Tuunaa perusbanaanista siis astetta herkullisempi versio!
Banaanista saa helposti tuunattua itselleen herkullisen jälkiruoan.
Tee banaanin kuoren läpi viilto pituussuunnassa ja tunge kuorien sisään haluamiasi herkkuja, kuten suklaahippuja ja vaahtokarkkeja. Kääri banaani folioon ja laita 175-asteiseen uuniin 10–12 minuutiksi. Lusikoi herkkua lämpimänä!
Katso Buzzfeedin videolta, kuinka tämä helppo herkku valmistuu!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka