MTV:n makutestissä kohuttu Apulanta-hampurilainen: "Löytyykö teiltä tätä kasvisvaihtoehtona?"

hesburger hampurilainen

Mistä Apulanta-hampurilainen on kotoisin? Makuja.fi otti selvää.

Sosiaalisessa mediassa on noussut kohu Hesburgerin Triplasipulihampurilaisesta. Hampurilainen on osa Apulannasta kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan kampanjaa.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun musiikkitoimittaja Björn ”Nalle” Österman nosti Facebookissa esille, että Apulanta-yhtyeen keulahahmo on kasvissyöjä – mutta Apulannasta kertovan elokuvan kunniaksi valmistetussa uutuushampurilaisesa on tästä huolimatta lihaa. Asiasta on käyty keskustelua Facebookissa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miltä kohuhampurilainen maistuu?

Toimitus päätti testata, miltä hampurilainen maistuu, lihalla ja ilman. Katso videolta, millainen makuelämys kohuhampurilainen toimittajan mielestä oli!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.