Friteerattu kana kirvoitti keskustelun Donald Trumpista: "Yksi syy lisää siihen, ettei hänestä pitäisi tulla presidenttiä!"

Trump

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin Twitteriin lisäämä kuva herkutteluhetkestä herättää huomiota sosiaalisessa mediassa.

Donald Trumpin iltapalahetki Kentucky Fried Chicken -pikaruokakerjun friteerattujen kananpalojen äärellä on päätynyt Twitterissä ihmetyksen kohteeksi.

– Mahtava iltapäivä Ohiossa ja mahtava ilta Pennsylvaniassa – lähdemme nyt. Nähdään huomenna, Virginia! Trump twiittasi.

Twiittinsä yhteyteen Trump lisäsi kuvan herkutteluhetkestään. Tämä sai Twitter-käyttäjät innostumaan, sillä Yhdysvalloissa on tapana käydä small talkia siitä, kummat kananpalat ovat enemmän mieleen: Kentucky Fried Chickenin vai toisen pikaruokayrityksen, Popeye'sin. Trumpin mielipide tähän ikuisuuskysymykseen selvisi kuvan myötä, sillä hänen edessään komeilee kulhollisia Kentucky Fried Chickenin herkkuja.

– Donald Trump syö mieluummin KFC:n kuin Popeye'sin tuotteita – eli tässä on yksi syy lisää siihen, ettei hänestä pitäisi tulla presidenttiä! yksi Twitter-käyttäjä kommentoi.

– En voi uskoa, että Trump syö KFC:n tuotteita! Popeye's on niin paljon parempi! Mikä häviäjä, toinen Twitter-käyttäjä sanailee.

Kuvasta selvisi niin ikään, että presidenttiehdokas syö sormisyötävinä tunnettuja kananpaloja haarukalla ja veitsellä – ja tämä villitsi kommenttitulvaa entisestään.

– Trump on todella tavallinen. Hän syö KFC:n tuotteita yksityiskoneessaan haarukalla ja veitsellä – ihan niin kuin me kaikki muutkin, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!