Kesätarjoilut kohdilleen: Valmista oma boolikulho vesimelonista!
Puuttuuko boolikulho? Ei hätää. Valmista oma kulhosi vesimelonista.
Lasinen tai muovinen boolikulho ei ole ainoa vaihtoehto, kun haluat tarjoilla vieraillesi unohtumattoman juomaelämyksen.
Koverra vesimelonin puolikas tyhjäksi ja valmista haluamasi booli siihen.
Sinun ei tarvitse syödä kaikkea vesimelonia kerralla, vaan voit hyödyntää hedelmänlihan boolissa. Lusikoi vesimelonista pieniä palloja palloraudalla ja pakasta ne. Näin ne toimivat "jääpaloina" boolissasi. Jos et omista pallorautaa, soseuta vesimelonin lohkoja nopeasti tehosekoittimessa ja kaada syntynyt mehu jääpala-astiaan. Pakasta yön yli ja lisää kuutiot drinkkiisi suoraan jäisenä!
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti