Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesäkurpitsa-rapurisotto

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 27.07.2012 10:48

Kesäkurpitsa jaksaa puskea kukkaa ja hedelmää. Tässä sitä on yhdistetty toiseen sesonkiherkkuun, rapuun. Käytin purkitettuja jokiravunpyrstöjä, mutta parhaan lopputuloksen saat luonnollisesti suoraan merroista. Mainio väliruoka rapukesteille! Käytin tapani mukaan risottoriisin sijaan kotimaista ohraa eli kuvissa ohrattoa.

Muita kesäkurpitsareseptejä löydät täältä.

Kesäkurpitsa-rapurisotto

4-6 hlölle

1 annos risottopohjaa, ilman parmesaania (kts. ohje täältä)

2 pientä tai 1 keskikokoinen kesäkurpitsa, kolikoiksi tai puolikuiksi pilkottuna

kourallinen ravunpyrstöjä

puolikas puntti persiljaa, hienonnettuna

pieni puristus sitruunamehua

Tee risottopohja ohjeen mukaan, mutta jätä parmesaani pois. Lisää kesäkurpitsapalat sipulin jälkeen ja kuullota niitä hetki. Jatka ohjeen mukaan. Lisää lopussa persilja ja ravut. Sekoita. Purista hiukan sitruunamehua päälle. Voit laittaa ravut myös kauniisti aseteltuna annoksen päälle.

MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

Avoin lasagne jokiravunpyrstöilläKesäkurpitsa-rapurisotto
jokirapukeittiöpuutarhakesäkurpitsaohrattorapureseptirisotto
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved