Kananmuna kokkelina vai kovaksi keitettynä – mitä munamakusi kertoo sinusta?

Kananmuna häränsilmä
Shutterstock

Mitä munamakusi kertoo sinusta? Ota selvää, osuvatko seuraavat persoonallisuuskuvaukset oikeaan!

Voit oppia paljon jostakusta vain heidän kananmunamakunsa perusteella. Jos olisit autiolla saarella ja saisit syödä pelkkiä kananmunia ja vain yhdellä tyylillä lopun elämääsi, millaisen kananmunan valitsisit? Kokkelia, munakasta vai kovaksi keitettyä?

Kananmunaa ei voi syödä väärin, mutta valintasi kertoo jotain persoonastas.

Lue leikkimieliset kuvaukset siitä, mitä munavalintasi kertoo sinusta!

Häränsilmä eli vain toiselta puolelta paistettu muna ("sunny side up")

Sinulla on villi puolesi, mutta olet myös vanha sielu. Haluat matkustella ympäri maailmaa, mutta päädyt kuitenkin lukemaan kirjoja rannalle sen sijaan, että katselisit nähtävyyksiä. Avaudut asioistasi kenelle vaan – ystäville ja tuntemattomille. Nippelitietona kerrotakoon, että elämääsi mahtuu paljon rakastajia.

Munakokkeli

Olet uskollinen ystävä loppuun asti! Olet konservatiivinen, mutta aina ystävällinen etkä syrji ketään. Et ehkä ole juhlien ilopilleri, mutta olet aina juhlissa. Olet myös hieman mitäänsanomaton, mutta kaikki kuitenkin pitävät sinusta, joten mitä väliä?

Munakas

Olet ystäväporukkasi äitihahmo. Lohdutat aina muita ja osaat yhdistää ihmisiä. Olet välillä passiivinen, mikä voi olla paha asia – saatat antaa muiden jättää sinut varjoonsa, vaikka olisit tehnytkin kovasti töitä jonkin asian eteen.

Kevyesti toiseltakin puolelta paistettu kananmuna

Jos pidät paistetusta kananmunasta, mutta paistat toisen puolen vain kevyin ottein, olet luultavasti ujo ja vanhanaikainen. Kun luotat johonkuhun, voit kuitenkin muodostaa elämänpituisen ystävyyssuhteen. Vaikka olet hiljainen, sinulla on vahvat mielipiteet asioista. Ikiviha on myös termi, jonka tunnet: kannat kaunaa loputtomiin, jos joku tekee väärin sinua kohtaan.

Uppomuna

Sinulla on hieman mystinen, vaikeasti tavoitettava sielu. Olet yrittäjähenkinen ja kova tekemään töitä. Kaikki haluavat näyttäytyä kanssasi, mutta sinulla on taipumusta yksinäisyyteen. Älä anna tähteyden tai juhlimisen tulla tavoitteidesi väliin. 

Löysä muna

Sinun pitäisi elää jollain toisella aikakaudella – olet tyylikäs ja kaunis etkä muutu kenenkään takia. Olet tiukka, mutta täynnä sulokkuutta. Vahva, mutta viehättävä.

Kovaksi keitetty

Olet urheilullinen ja aina huolissasi terveydestäsi. Tämä tietysti tekee ystäväsi hulluiksi, koska sinulla on kaunis, kiinteä vartalo etkä ole koskaan kipeä. Yritä hieman rentoutua, se tekee sinulle hyvää pitkällä aikavälillä.

Uunissa kypsennetty

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Olet herkkä sielu. Tarvitset paljon rakkautta ja huolenpitoa kukoistaaksesi. Pidät enemmän maaseudusta kuin kaupungista ja nautit takan edessä kutomisesta.

Löysä munakokkeli

Sinulla kestää hetki lämmetä. Et vaikuta ensi alkuun kovinkaan lähestyttävältä, mutta kun ihmiset tutustuvat sinuun, he rakastuvat. Olet kova tekemään töitä, mutta teet kaiken tyylillä.

Kananmuna luovalla tyylillä

Saatat paistaa kananmunan uunissa avokadossa tai pannulla paahtoleivän sisällä. Sinussa yhdistyy suunnitelmallisuus ja luovuus: useimmat ateriasi oletkin suunnitellut etukäteen ja käytät paljon Pinterestistä löytämiäsi reseptejä. Jos talosi palaisi, pelastaisit kalenterisi ja leikekirjasi. Ulkokuoresi on supersöpö, mutta sisimmiltäsi olet aivan sekaisin.

Raaka kananmuna

Olet sitkeä ja periksiantamaton, ehkä hieman hullu. Heräät neljältä aamulla käydäksesi kevyellä 15 kilometrin lenkillä ennen salille menoa. Sinulla on tuottoisa yritys, mutta haaveilet sen jättämisestä. Haluaisit vain elää erämassa siperianhuskysi kanssa.

Lähde: The Kitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat