Kääri kasaan ainekset ja testaa ihan pottatukkana Harrin viisupasta: "Täydellinen kisastudiosafka"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen viisupasta 2023 0:55 Näin valmistuu Harri Syrjäsen viisupasta 2023
KATSO VIDEO: Harri Syrjänen näyttää, kuinka helposti valmistuu vuoden 2023 Käärijä-henkinen vihreä viisupasta.

Kokki Harri Syrjänen kehitteli vihreän viisupastan Suomen euroviisuedustaja Käärijän kunniaksi.

Suurta suosiota Cha cha cha -kappalellaan niittänyt Käärijä edustaa Suomea lauantain Euroviisuissa. Jos kokki Harri Syrjästä on uskominen, Suomi ja Käärijä myös voittavat viisut – niin Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen julistaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Julkaisussaan Syrjänen esittelee kehittelemänsä viisupastan, joka Käärijän boleron hengessä on tietysti vihreä. Syrjänen on suorastaan omistautunut viisuruoalleen, sillä julkaisemallaan videolla hän esiintyy erittäin Käärijä-henkisessä "pottatukassa". Myös kynnet on lakattu Käärijän-vihreiksi.

– Piña coladan kaveriksi täydellinen kisastudiosafka. Pankaa volat täysille lauantaina ja huutakaa naapurit hereille, MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tuttu Syrjänen toteaa ja kertoo uskovansa Käärijän tuovan "pojan kotiin".

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti viisupasta valmistuu!

Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen viisupasta 2023

Muista myös nämä herkut Euroviisujen kisastudioon:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!