Jenkkiruoan hurja evoluutio: Katso sadan vuoden huikea muutos!
Julkaistu
Vuodesta 1915 tähän päivään saakka on amerikkalaisessa ruokakulttuurissa tapahtunut muutos jos toinenkin.
Paahtopaistista valmisruokaan, Kievin kanasta hampurilaisiin, tacoihin ja sushiin – ruokatrendit ovat ehtineet muuttua sadassa vuodessa amerikkalaisissa ruokapöydissä. Arvaatko, mikä on trendikästä juuri nyt?
Katso videolta, millaisia ovat päivällispöydässä tapahtuneet muutokset!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan