Italian herkkutiskien tarjontaa

MTV Oy, All rights reserved

Italiassa pistävät hiljaiseksi neljä asiaa. Maisemat, rakennukset, ruoka sekä ruokakauppojen tarjonta. Vaikka suomalaisten tiskien tarjonta on parantunut huikeasti parina viime vuosikymmenenä, ei italialaiseen läheltä tulevaan tarjontaan voida päästä. Jos väkisin haluaa puolustautua, löytyy suomalaisista vihanneksista peruna, mansikka ja sienet, jotka ovat ylivertaisia Italian maaperällä kasvaviin nähden. Järvikalatkin ovat hyviä, mutta käytännössä tiskiltä niitä löytyy puolentusinaa sorttia. Ulkomaisiin kaloihin en halua kajota täällä kuin poikkeustapauksissa. No, loheen hiukan useammin. Genovan merenherkkutarjonta oli sitä tasoa, että pystyisin entisenä kalakammoisena luopumaan maalla kulkeneesta lihasta täysin ja helposti. Parilta kauppahallin kojulta löytäisin vuoden jokaiselle viikolle paria eri laatua frutti di maresta. Norjalainen lohi oli sentään uinut saapasmaahan asti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja