Härkistä valmistava Verso Food avaa uuden tehtaan Kauhavalle – työllistää 20
Härkäpavuista valmistettavaa Härkistä aletaan valmistaa omassa tehtaassa Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla.
Verso Food kertoo blogissaan perustavansa yhdessä sopimusvalmistaja Domretorin pääomistajan Åsa Alangon kanssa tehtaan ja yhteisyrityksen Härkis Oy:n.
Valmistajan mukaan Härkis on saavuttanut Suomessa suuren suosion ja tarvitsee lisää tuotantokapasiteettia.
Investoinnin kokonaisarvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja tehdas työllistää noin 20 työntekijää.
Verso Food käynnistää Härkis-tuotteiden myynnin Ruotsissa ensi syksyn aikana ja tutkii laajenemismahdollisuuksia muihin Pohjoismaihin.
Asiasta kertoi muun muassa Pohjalainen.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti