Hämmentävä ruoka-ongelma piinaa naapurustoa – mystisen soppapommittajan uhri: "Ole kiltti ja lopeta tämä"

keitto ravintola
Miten sinä suhtautuisit, jos kotiovellesi ilmestyisi toistuvasti ruokaa, jota et ole tilannut. Shutterstock

Soppalähetyksiä toistuvasti ovelleen saava asukas toivoo, että tuntematon lähettäjä lopettaisi harrastuksensa mahdollisimman pian. 

Tuntematon lähettäjä piinaa erään yhdysvaltalaisnaapuruston asukasta varsin ärsyttävällä, mutta loppupeleissä melko harmittomalla tavalla. 

– Joku lähettää jatkuvasti kotiini soppaa viestin kera, jossa sanotaan ”soppaa minun täydelliselle pienelle soppapojalleni". Arvostan ilmaista ruokaa, mutta en pidä sopasta. Ole kiltti ja lopeta tämä, naapurin anovassa viestissä pyydetään.

"En tule koskaan toipumaan tästä"

Hämmentävän pyynnön jakoi Twitterissä näyttelijä Hannah Solow, joka oli löytänyt soppalähetysten uhriksi joutuneen henkilön avunpyynnön naapuristonsa keskustelualustalta.

– Joku julkaisi tämän naapuruston keskustelualustalle, ja en tule koskaan toipumaan tästä, Solow kertoo.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitti on herättänyt runsaasti keskustelua ja pohdintaa muun muassa siitä, millaista soppaa lähettäjä vastaanottajalle lähettää. Osa kommentoijista on lisäksi ryhtynyt kiistelemään siitä, onko soppa ylipäätään kunnon ruokaa lainkaan.

– Toivon, että jonain päivänä voisin olla jonkun täydellinen pieni soppapoika, eräässä kommentissa todetaan. 

– Olen rikki, mutta ainoa mitä haluaisin nyt tehdä, on lähettää nimettömänä ystävilleni soppaa ilahduttavien viestien kera, toisessa kommentissa todetaan. 

Lähde: Mashable 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja