Erä Valion maitoa vedetään myynnistä – haisevaa ja kokkareista

Valio maito
Valio

Valio on ilmoittanut poistavansa myynnistä erän UHT-käsiteltyä eli lämpimässä säilyvää Valio rasvatonta maitoa.

Takaisinvedettävä tuote on Valio rasvaton maito HYLA® UHT, jonka pakkauskoko on 0,5 l. Erän parasta ennen -päivämäärä on 7.10.2015.

Valiolla on havaittu, että pienessä osassa erän pakkauksista on laatuvirhe. Laatuvirhe koskee noin 500 maitopurkkia. Maito on silloin rakenteeltaan kokkareista ja haisee pahalta. Valion mukaan laatuvirheen on aiheuttanut tekninen vika pakkauskoneessa.

Tuotteita on toimitettu 20.-24.7.2015 Etelä-Suomen alueelle, lähinnä Helsingin vähittäiskauppoihin. Valio on tiedottanut asiasta näitä tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka ovat poistaneet virheelliset tuotteet myynnistä. Hyvitystä varten virheelliset tuotteet kannattaa palauttaa ensisijaisesti siihen myymälään, josta ne on ostettu.

Valio on tiedottanut asiasta myös omilla sivuillaan.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja