15 uskomatonta keinoa avata viinipullo – pelastavatko nämä piknikin?

Viinipullo, korkit
Shutterstock

BuzzFeedin videolla esitellään 15 uskomatonta keinoa avata viinipullo.

Olisitko sinä valmis kokeilemaan näitä keinoja viinipullon avaamiseksi? Osa keinoista näyttää sen verran hankalilta, että olisi ehkä helpompaa ostaa ensi kerralla Alkosta viinipullonavaaja. Toisaalta esimerkiksi kesämökillä tai piknikillä voi iskeä tilanne, että pullonavaajaa ei kerta kaikkiaan ole saatavilla. Silloin joku näistä kikoista voi hyvinkin toimia. 

Videolta selviää muun muassa, miten pullon saa auki puun, jonkinlaisen koukun ja langan avulla. Videolla pullon kaulaa myös lämmitetään liekinheittimellä, jolloin korkki lopulta poksahtaa itsestään irti pullosta. 

Vasara ja naula toimivat tarpeen vaatiessa käytännöllisenä viinipullonavaajana. Hakkaa naula puoliksi korkin sisään, ja vedä korkki sitten irti vasaran haarapään avulla. 

Katso videolta loputkin kikat! 

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja