Zlatan Ibrahimovicin UFC-tähti Habib Nurmagomedoville lähettämä viesti julki – futistähti laukoi suoraa puhetta

1:16
Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan takia.

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic tunnetaan myös kamppailulajien ystävänä. Mies on ehtinyt tutustua myös vapaaottelijoihin, ja entinen jalkapalloilija Jevgeni Savin onkin julkaissut sosiaalisessa mediassa ruotsalaisen UFC-ottelija Habib Nurmagomedoville lähettämän ääniviestin.

Ibrahimovic lähetti dagestanilaiselle terveiset, kun tämä valmistautui kohtaamaan Justin Gaethjen UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa. Nurmagomedov voitti lopulta kyseisen kamppailun dominoivan näytöksen jälkeen.

AC Milanissa ammatikseen pelaava hyökkääjälegenda halusi selvästi motivoida vapaaottelutähteä.

– Jos tunnet olosi nuoreksi, olet nuori. Jos treenaa kovaa, niin treenaa kovaa. Jos tietää olevansa muita parempi, on muita parempi. On vain laitettava itsensä likoon. Ihmiset puhuvat kaikenlaista, kun olet kaikista paras. He haluavat etsiä jotain, jota he voivat käyttää sinua vastaan. Aina samaa p**kaa, täräytti futistähti ääniviestissä.

Nurmagomedov ilmoitti välittömästi Gaethjen voitettuaan päättävänsä vapaaottelu-uransa. Hän on voittanut kaikki 29 otteluaan ammattilaisena.

Lokakuussa 40 vuotta täyttävä Ibrahimovic jatkaa siis edelleen uraansa. Hänen sopimuksensa AC Milanin kanssa kattaa vielä loppukauden.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja