Zlatan Ibrahimovicin näyttelijädebyytille tyly tuomio – "Yhtä jäykkä kuin kuolleet villisiat"

AC Milania Italian jalkapallon Serie A:ssa edustava Zlatan Ibrahimovic, 41, teki näyttelijädebyyttinsä. Ruotsin Dagens Nyheterin kriitikko Helena Lindblad antoi Ibrahimovicin suoritukselle tylyn arvion.

Ibrahimovic esittää tuoreessa Asterix ja Obelix -elokuvassa Julius Caesarin joukkojen johtajaa Caius Antivirusta. Ibrahimovic nähdään elokuvassa useissa kohtauksissa. DN:n Lindbladin mielestä Ibrahimovicin hahmo sopii mainiosti tämän persoonallisuuteen, mutta itse suoritus oli heikko.

– Ruotsalaisen suoritus on valitettavasti yhtä jäykkä kuin Obelixin kainalossa olevat kuolleet villisiat. Joten anteeksi Zlatan, ajattele toista alaa, kun urasi jalkapallossa tulee päätökseen, Lindblad kirjoitti.

Lindblad ja Aftonbladetin Jan-Olov Andersson eivät usko, että Ibrahimovicin suorituksella voitetaan palkintoja, mutta toiseksi mainittu ei ole yhtä kriittinen suorituksen suhteen kuin Lindblad.

– Ruotsalainen jalkapallotähti suoriutuu hyvin kahdessa suuressa kohtauksessa, joissa hän on mukana, Olov-Andersson totesi.

Uusi Asterix ja Obelix -elokuva saa kansainvälisen ensi-iltansa helmikuun 1. päivä. Elokuva esitettiin lehdistölle tällä viikolla Pariisissa. Elokuvan ohjaaja Guillaume Canet kertoi ranskalaislehti La Presselle, kuinka suostutteli ruotsalaista mukaan filmiin.

– Sanoin hänelle, että hänen tulisi esittää Caesarin oikeaa kättä. Hän vastasi, että kuinka Caesar voi esittää Caesarin oikeaa kättä. Sitten hän kysyi palkastaan. Kerroin hänelle, että asia tulee sopia tuottajien kanssa, Canet kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja