YouTube päivittyy Androidilla – mukaan incognito-yksityistila

YouTube-sovellus on päivittynyt Androidilla versioon 13.25.56. Päivityksen mukana on tullut mahdollisuus käyttää YouTubea incognito-tilassa, jolloin käyttäjän katselu- ja hakuhistoriaa ei tallenneta.

Kun incognito-yksityistilan kytkee päälle, kirjaa sovellus käyttäjän ulos YouTubesta. Sen jälkeen kun incognito-tila kytketään taas pois päältä, kirjautuu YouTube-sovellus takaisin viimeisimmälle käyttäjätilille, jota sovelluksessa on käytetty. Vaikka YouTube tyhjentää katselu- ja hakuhistorian, työantaja, koulu tai internet-palveluiden tarjoaja saattaa nähdä, mitä YouTube-sovelluksella on haettu ja katseltu.

Incognito-tilan voi kytkeä päälle sovelluksen Tili-kohdasta. Yksityistilaa käytettäessä videoiden katselu toimii normaalisti niin kuin myös Koti- ja Nousussa-näkymät. Tilaukset- ja Postilaatikko-näkymät eivät taasen ole käytössä.

Päivitetyssä YouTube-sovelluksessa on myös uutena juttuna mahdollisuus poistaa videoita omista soittolistoista pyyhkäisemällä vasemmalle. Päivitetyn YouTube-sovelluksen voi ladata Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja