Yölinnun promoottori: Olemme olleet Simo Silmusta huolissamme jo pidemmän aikaa

Yölinnun promootioasioita hoitava Timo Niemi kertoo olleensa bändin sekä keikkamyyjien kanssa solisti Simo Silmusta huolissaan jo pidemmän aikaa.

Yölintu on ollut kohujen keskellä jo usean viikon ajan, kun eri medioissa on kirjoiteltu Yölinnun solistin heikosta keikkakunnosta. Promoottori Timo Niemi kertoo keskustelleensa bändin kanssa kirjoituksista.

– Bändi on ollut kirjoittelusta harmissaan, sillä missään nimessä ei ole kyse siitä, että bändi haluaisi aliarvioida yleisöä. Kyllä me seuraamme kirjoittelua ja keskustelemme yhdessä asioista, Timo Niemi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kirjoituksissa on myös spekuloitu mahdollista alkoholin osuutta asiaan, mutta Simo Silmu on itse kiistänyt Iltalehdelle olleensa alkoholin vaikutuksen alaisena keikalla. Alkoholin sijaan Timo Niemi kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille olleensa jo pidemmän aikaa huolissaan Simo Silmun väsymyksestä.

– Kelle tahansa artistista, jolla on pitkä ura takana, tulee jossain vaiheessa väsymyksen aikoja, sitten noustaan taas uudestaan. Yölinnullakin on nyt heinäkuussa ollut noin viisi keikkaa viikossa, kun talvikuukausina keikkoja on vain viikonloppuisin. Pakostakin puurtaminen ja pitkät vuodet alkavat näkyä jossain vaiheessa, Timo Niemi toteaa.

Timo Niemi korostaakin, että hän tulee keskustelemaan asioista sekä Simo Silmun että bändin kanssa, jotta kaikki asiat saadaan jälleen mahdollisimman hyvään järjestykseen. Yölinnulla on tällä viikolla viimeiset keikat, jonka jälkeen bändi vetäytyy elokuulla ansaitulle lomalle.

– Elokuu pyhitetään sitten lomailulle ja annetaan Simonkin levätä ja ottaa happea, Niemi toteaa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja