Ylös, ulos ja piknikille!

Mikä onkaan mukavampaa kuin lähteä eväiden kanssa luontoon hyvässä seurassa. Piknikherkkujen kokoaminen nyyttikestimäiseen tyyliin on loistava ajatus, kunhan menu on etukäteen suunniteltu. Näin vältytään siltä, että kaikkien nyyteistä paljastuu pelkkää patonkia ja juustoa. Kun jokainen nyyttipiknikkiläinen vastaa yhdestä tietystä ruokalajista, niin lopputulokseksi saadaan koottua makoisa ateria.

Onnistuneeseen piknikkiin tarvitaan ruokien lisäksi ripaus iloista mieltä ja joitakin piknikvälineitä. Huviretki onnistuu myös ilman klassista kannellista piknik-koria. Kori on toki tunnelmaa virittävä hienous, samoin pöytäliina. Saman asian ajavat kuitenkin kanneton kori, reppu tai vanha matkalaukku sekä huopa.

Väkeä piknikille voi koostaa monin eri joukoin. Yhteiselle ulkoilma-aterialle voi lähteä perheen kesken, ystäväporukalla tai vaikka lasten kutsujen merkeissä. Retkikohteen valintaa rajoittaa vain piknikkiläisten mielikuvitus. Puistot, metsät, niityt, saaret, rantakalliot ja jopa kerrostalojen parvekkeetkin tarjoavat oivallisia paikkoja hyvän ruuan nautiskeluun.

  • Lähde: Ruotsi S, Piknikkirja.
  • (Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja