Mainos

Yllätysmuuttujan uusi look

Helsinkiläinen Sari Pelli sai kokea yllätyksen kuullessaan, että hänen ystävänsä, Siiri Kilpiä, oli ilmoittanut hänet Helmen muuttumisleikkiin. 46-vuotiaan nuoriso-ohjaajan muodonmuutos saikin kiitosta Siiriltä.

Helsinkiläinen nuoriso-ohjaaja, Sari Pelli, saapui Helmen muuttumisleikkiin rennolla asenteella. 46-vuotias kahden lapsen äiti ei pelännyt edessä olevaa koitosta, vaikkei kosmetiikan maailma ollutkaan kovin tuttu ennestään.

Kampaaja Toni Immo laittoi Sarin hiuksiin piristäviä, vaaleita raitoja, jotka antoivat kokonaisilmeelle upeaa raikkautta. Hiuksistä leikattiin pois kuivat latvat, ja kokonaisuutta kevennettiin kerrostamalla hiuksia hiukan. Pienillä muutoksilla saatiin aikaan kokonaan uusi ilme.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto puolestaan antoi Sarille käytännönvinkkejä meikkaukseen liittyen. Riia loihti Sarille kevyen, mutta luonnollisen meikin, joka yhdessä uuden hiusvärin kanssa teki kokonaisuudesta huolitellun ja siistin.

Päivän päätteeksi ystävykset suuntasivat Hotelli Linnaan.

Löydät kaikki Sarin muuttumisleikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hei!

Halusin antaa ystävälleni Sarille hemmottelua ja raikastusta habitukseen. Olikin kiva seurata ammattilaisia työssään. Ilmapiiri oli rento ja naurua oli enemmän kuin aikoihin. Kun Sarin hiukset ja meikki olivat valmiina, muutos oli luonteva ja raikas. Meille teki hyvää viettää päivä yhdessä ja sukeltaa hotelliin yöpymään ylellisesti.

Terveisin, Siiri Kilpiä

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.